Advertisement

Σταματα Φωτια - Jnzvazs7mpxk M - Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 στη σταμάτα αττικής.

Σταματα Φωτια - Jnzvazs7mpxk M - Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 στη σταμάτα αττικής.. — δενείμαιδιαχειρίσιμη (@pn_antilogias) july 27, 2021. Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής βασίλης βαθρακογιάννης τόνισε νωρίτερα στον σκαϊ ότι «η εικόνα της πυρκαγιάς έχει βελτιωθεί. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 14 οχήματα. Σταματώ < μεσαιωνική ελληνική σταματῶ < στάμα (κάθισμα) < ἵσταμαι. (μεταβατικό) διακόπτω μια ενέργεια ενός άλλου ανθρώπου ή πράγματος.

Στο σημείο επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 14. Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι.

Upd1kacqe02yzm
Upd1kacqe02yzm from www.newsbeast.gr
Η φωτιά μαίνεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή και επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση. Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα. Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη σταμάτα αττικής που ξέσπασε λίγο στις 12 το μεσημέρι της τρίτης με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης.

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 14. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43. Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής βασίλης βαθρακογιάννης τόνισε νωρίτερα στον σκαϊ ότι «η εικόνα της πυρκαγιάς έχει βελτιωθεί. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Σταμάτα τον πριν κάνει κάτι που θα το μετανιώσει. Η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο twitter. (μεταβατικό) διακόπτω μια ενέργεια ενός άλλου ανθρώπου ή πράγματος. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 στη σταμάτα αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο twitter. — δενείμαιδιαχειρίσιμη (@pn_antilogias) july 27, 2021. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής.

C6nqijcpcwzcim
C6nqijcpcwzcim from www.philenews.com
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες, ωστόσο οι. Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής. Φωτιά σε σπίτι στη σταμάτα/ φωτογραφία: Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη σταμάτα αττικής που ξέσπασε λίγο στις 12 το μεσημέρι της τρίτης με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς. Μήνυμα του «112» να εκκενωθούν σπίτια στην περιοχή. Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα.

Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Δραματική είναι η κατάσταση στη σταμάτα, καθώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης (27/07)… Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, έχει προχωρήσει η αστυνομία. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Για την προστασία των πολιτών, εκκενώθηκε ο οικισμός. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 στη σταμάτα αττικής. Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή σταμάτα στην αττική.

Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου.

D8i8hiipv79n M
D8i8hiipv79n M from www.tovima.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή σταμάτα στην αττική. Για την προστασία των πολιτών, εκκενώθηκε ο οικισμός. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι.

Με επίγειες και εναέριες δυνάμεις έσπευσε η πυροσβεστική σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής, κοντά σε κατοικίες. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή σταμάτα στην αττική. Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά στη σταμάτα αττικής που ξέσπασε λίγο στις 12 το μεσημέρι της τρίτης με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς. Πολύ κοντά στα σπίτια μαίνεται η φωτιά στη σταματά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, έχει προχωρήσει η αστυνομία. (μεταβατικό) διακόπτω μια ενέργεια ενός άλλου ανθρώπου ή πράγματος. Σταμάτα τον πριν κάνει κάτι που θα το μετανιώσει. Στο σημείο επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 14. Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής βασίλης βαθρακογιάννης τόνισε νωρίτερα στον σκαϊ ότι «η εικόνα της πυρκαγιάς έχει βελτιωθεί. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από νωρίς το μεσημέρι της τρίτης εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής.

Posting Komentar

0 Komentar